PROPOLIS rock

Toto sú stránky chlapú z PROPOLISu, keří hrajú bojanovský rock a milujú svoju dědinu.

diskografija

šecko do bajzu

1994  -  Pak celá dědina a všecek lid.....     MC

1994  -  Fotbalová hymna                         MC

1994  -  videoklip (NOVA, PREMIÉRA)    VHS

1996  -   Házenkářská hymna                    MC

1999  -   Only do uch                                CD

2006  -   Pozdvižení na vsi I.                      troj DVD

2006  -   Koncert ke sv. Cecilii                   DVD 

Žádné komentáře
 
propolis rock propolis rock propolis rock propolis rock propolis rock propolis rock